Największy salon Van ProCenter w Polsce już otwarty.

Miło nam poinformować, że nowy salon dealera roku 2018, Duda-Cars Van ProCenter w Golęczewie jest już otwarty.

- 24 stanowiska serwisowe - najwyższy poziom usług, opieki i doradztwa,

- Stała ekspozycja pełnej gamy modelowej w różnych konfiguracjach,

- Jeden z najnowocześniejszych kompleksów blacharsko-lakierniczych w Europie,

- Specjalistyczny sprzęt - szybsze i bardziej precyzyjne naprawy,

W naszym nowym obiekcie swoją siedzibę ma również Legends Duda-Cars - największe centrum klasycznych Mercedesów w Polsce. Na miejscu można nie tylko podziwiać najbardziej kultowe modele, które opuściły fabryki na przestrzeni ostatnich dekad XX-ego wieku, ale również kupić i odrestaurować legendę spod znaku gwiazdy.

Golęczewo k. Poznania. ul. Gottlieba Daimlera 21

tel. +48 61 623 52 00

e-mail: info.goleczewo@duda-cars.mercedes-benz.pl

Zapraszamy również do polubienia naszego profilu na Facebook’u: https://www.facebook.com/DudaCarsVanProCenter/

Powrót do listy artykułów

2020-07-09

Kategoria: Mercedes-Benz System MBUX drugiej generacji

Jeszcze bardziej zaawansowana i dopracowana forma znanego i bardzo cenionego przez klientów systemu multimedialnego MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Nowa generacja zadebiutuje w tym roku w najnowszej wersji Mercedesa Klasy S.

2020-07-07

Kategoria: Mercedes-Benz Elektryczne dostawczaki

Samochody elektryczne to nie przyszłość tylko w segmencie aut osobowych, ale również samochody dostawcze coraz większymi krokami wkraczają w przyszłość. Na początek zmiany dotknęły dwa najbardziej znane i cenione modele dostawczych Mercedesów, a więc Vito oraz Sprintera.

2020-07-02

Kategoria: Mercedes-Benz Poznaj przyszłość, którą przyniesie EQC

SUV, który rozpoczyna nowy rozdział w historii marki. Jest to pierwszy seryjnie produkowany model spod szyldu technologii EQ. Poznaj nowego, w pełni elektrycznego Mercedesa.